Ik ben Leefstijlcoach en woon in Den Haag.

 

Ik ben Riccardo D’Andolfi, ik woon al 30 jaar in Den Haag en dat zal voorlopig wel zo blijven. Ik heb in Tilburg Logistiek gestudeerd en ik heb een achtergrond als Consultant en Projectleider in de Logistiek, Transport en ICT. Een hele andere tak van sport, maar aan de andere kant ook weer niet. Want ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het omgaan met mensen. Met personen die verborgen agenda’s hebben, met praatjesmakers, met het ‘alles is mogelijk’ type, met mensen die de hakken in het zand zetten, met mensen die wantrouwend zijn, met mensen die moeite hebben om te veranderen. Doordat ik zoveel met mensen heb gewerkt, gaat communiceren mij goed af. Ik ben eerlijk, direct, duidelijk en betrouwbaar, ik heb een goed gevoel voor humor. Humor is heel belangrijk voor mij.

Wat ik doe om gezond te blijven.

In mijn vrije tijd, kan je mij vaak in de duinen of in Meijdendel vinden waar ik frequent hardloop.

Alleen of met met hele gezellige en fijne mensen. Van dat lopen krijg ik veel energie.

Het is echt waar ik heb het zelf ervaren; bewegen geeft energie!

Als ik niet hardloop dan maak ik foto’s of experimenteer ik door het koken van allerlei gerechten.

Zowel het fotoraferen als het koken geven mij rust.

Als 'ze' de foto mooi vinden of het gerecht lekker dan geeft mij dat ook voldoening.

Jij wilt veranderen, waarom zou je dat met mij doen?

Als een begrijpelijke en duidelijke manier van werken je aanspreekt, dan moet je bij mij zijn.

Ik zeg zoals het is en doe niet moeilijk over moeilijke dingen.

Ik zeg niet wat je niet mag (eten of doen), maar ik zeg wat wel mag of kan!

Bij mij krijg je geen zweverige adviezen maar concrete antwoorden.

Ik ben recht door zee.

Ik vind het fijn om met een gezonde dosis humor in een groep of individueel te werken aan jouw verandering.

 

Wat heb je aan mij

Jij staat centraal als je met mij samenwerkt.

Het gaat om jou!

Dat betekent dat jij aangeeft waar jij aan wilt werken.

Jij bepaalt je eigen tempo en doel.

Ik hou in de gaten dat die doelen specifiek zijn (niet zweverig),

ik let erop dat ze niet te groot zijn

en dat jij ze in een bepaalde tijd kan bereiken.